Hain napit eilen ja nyt se on valmis! Takki oli kyllä koekäytössä eilen ilman  nappeja, ja hyvin toimii ;) 
333047.jpgEnsimmäinen Project Spectrum-työni:

teddy-jakku.jpg
Malli: Parhaat Neuleet -06 nro 51, ilman huppua ja hapsuja
Lanka: Teddy n. 800g
Muuta: Tästä tuli vähän naftimpi kuin oli tarkoitus, joten jätin sitten hapsutkin pois. Mutta aivan loistava, mahtuu takin alle ja voi aivan hyvin käyttää keväämmällä takkina. Toiseen on jo langat, siitä tulee vähän reilumpi ;)

Outoa, että jouduin lisäämään pituuteen 10cm (siltikään takki ei ole pitkä), ja hihoihin 20cm (???) sisäpituuteen. Tosin mallissahan oli hapsut, ja nämä ovat reiluhkot, mutta silti, 20cm?? Gorillojen sukua....

teddy-jakkutakaa.jpg
Jouduin vähän muokkaamaan noita kuvia, kun ei toi mies tajua ettei kotihousuja sovi näyttää kaikelle kansalle ;)
HPIM2005.jpg
En ostanut eilen Heinistä lankaa, vaan tälläiset. Kuka väittää että tämä ei ole välineurheilua? (tilasin jokin aika sitten saksastakin yhden jutun, siitä lisää kunhan saapuu....) Seurasin vierestä kun Pia teki kukkia, joten eiköhän ne onnistu. Haarukkavirkkausta yritän harjoitella itsekseen, tai sitten opettelen sitä seuraavassa tapaamisessa..

Mukana tapaamisessa oli eilen Shetland Triangle, virolaisesta liukuvärjätystä villasta. Jos vuosi sitten jo oli tiedossa, että työkaverille pitää tehdä 50v-lahjaksi huivi, miksi heräsin siihen vasta hetki sitten??? No, onneksi tässä on ihan kivasti aikaa, pari viikkoa.