siis oikeasti.. vaikka tälläkin viikolla on vain kolme työpäivää, niin kaikki se taitaa olla pois käsitöiltä. Ja toisaalta työpäivän jälkeen kotonahan odottaa toinen työmaa, kun ei nää tajua täällä kotona että paikat vois pitää siistinä.. tiskialtaat ja pöydät täynnä roinaa, ja mun on pakko korjata ne kun alkaa muuten ahdistaa! Ja kaikki mitä Tinja on päivän aikaan levittänyt, on tasan just pitkin lattioita.. ei noi tajua että lelut vois välillä korjata poiskin..

Olen tässä kirjoitellut sitä ohjetta Ullaan, aika homma siinäkin. Alunperin tein kavennukset niin monimutkaisesti, että täytyy yrittää yksinkertaistaa niitä. Yksi koko olisi ollut ihan ok, mutta kun nälkä kasvaa syödessä ja halusin sen toisenkin koon siihen.. ehkäpä ehdin sen silti saada valmiiksi ;) Ikävä kyllä mun malli ei ole paikalla pysyvää sorttia, aika homma on valokuvankin ottamisessa! Tyttö kun ei pidä hatuista enää ollenkaan, vaan viskoo pois. Täytyy varmaan mennä ulos kuvailemaan, siellä voisi onnistua paremmin.

Huivi ei ole edennyt tällä viikolla riviäkään, kun aika on kulunut myssyjen parissa. Nooh... enää seitsemän viikkoa töitä, ja sitten taas täysillä kotielämää.

Niih, ja ajattelin maanantaina poiketa Tallinnassa miehen mukana. Ostin sitä villalankaa ja taidan käydä katsomassa olisiko sitä lisää.. mitähän siitä muuten tekisi? Huivin? On vaan niin ohutta että mitään fifiä sillä ei tehdä (mun hermoilla). Sama juttu kuvassa olevan lila-sinisen hahtuvan kanssa, jos sitä saisi yhden kerän lisää niin tekisin Sophien kolminkertaisena. Kuvassahan näkyy että valitettavasti aloittaminen molemmista päistä ei onnistu :(