Rogue on nyt siis hupussa asti, itseasiassa n. 4 riviä puuttuu. Vähän pelottaa kuinka osaan päätellä silmukat, kun silmukointia ei ole tullut ennen kokeiltua.. Sitten enää ne hihat! Hohhoijaa, ehkäpä se kesään mennessä valmistuu. Tai, no oikeasti pitäminen jää loppuvuoteen, kun ei sitä paitaa viitsi venytellä heti alkuunsa. Hmmm.. täytyypä aloittaa seuraavaksi se vetoketjullinen malli, sitähän voi pitää vaikka vähän leviääkin... Lollipop paita on hihoja vailla. Ja ne sukat, jotka aloitin samaan aikaan tämän blogin kanssa, eivät ole edenneet riviäkään. Heh.

Saksan matka on sitten ensiviikolla, ja olenkin tässä pohtinut minkä työn ottaisi mukaan. Taidan päätyä Fifiin, koska liian "yksinkertainen" työ ei jaksa kauaa kiinnostaa. Laivamatkoja on kuitenkin pari vuorokautta yhteensä, ja osan ajasta voi käyttää tehokkaasti puikkojen ja langan parissa :) Nyt vain on kova suunnittelu mitä kaikkea pitää ottaa mukaan. Pikkuinen kun on sen verran hankalassa iässä, että täytynee raahata kaikki ruoat mukana. Onneksi otamme sen auton mukaan, että kaikkea ei tarvi käsissä kantaa. Perillä on sitten reilu kaksi vuorokautta aikaa shoppailla, suunnitelmissa olisi ostaa lapsille kesävaatteita ja tietysti lankaa... ja eiköhän mukaan tartu kaikkea muutakin :) Onneksi kaupunki on sen verran tuttu edellisiltä reissuilta, että liikkuminen onnistunee jotenkuten.

Kirjastossa kävin pikaisesti selailemassa käsityölehtiä. Kauneimmat käsityöt-lehdessä oli muutama sen verran kiinnostava malli, että kipaisin sitten kioskille ostamaan sen itselleni! Täytyyhän niitä malleja olla, että saa lankavarastoa tuhottua.

Joo, ja yritän laittaa kuvaa, kunhan saan ne silmukat joskus pääteltyä (mitähän siitäkin tulee..).