Perjantai-iltana tajusin että tarvis varmaan tehdä pipoja lapsille (niitä tykkään tehdä). Ajattelin että syksylle riittä ei-villainenkin pipo, pidetään niitä sitten talvella. Kaivoin kaapista vuosi sitten ostettua Kolibria ja eikun tekemään. Vaikka lanka on täyttä akryylia, se oli silti ilonen yllätys -ei nirskunut neulottaessa ja pinta tuntuu kivan pehmeälle. Näitä kelpaa pitää syksylläkin ilman kypärämyssyä ;)
HPIM3594.jpg
Lanka: Novita Kolibri 45 +50g
Puikot: 3,5mm 40cm
Silmukoita: Sinnan pipo 88 ja Tinjan 92
Malli on ihan tavis suora pötkö, resori valepalmikkoa, päättelykerroksella käytin virkkuukoukkua ja kolmen puikon menetelmää, kulmiin virkkasin tällä kertaa tuollaiset lenkit. Niihin voi vaikka laittaa jotain jos kaipaa piristystä.
HPIM3598.jpg
In Finland is cold now So I need to knit few hats, here is two first ones. The Yarn is Novitan Kolibri, 100% acryl, soft and good for autumn. In winter we use only wool ;) Now I have to knit two more hats, then this third test shawl for Ulla and then I can focus to Urban Aran again!

Niin, että Urban on ollut levossa perjantaista lähtien, olen viikonlopun keskittynyt noihin pipoihin ja viimeiseen testihuiviin...

Huomenna sitten sairaalaan mittailemaan virtauksia, kun taas on sf-mitta liian pieni (vasta viides kertaa). Mulla on niin ihmeellinen ruumiinrakenne, että vauva on tuolla lantiossa jemmassa, pituuskin hämää, joten aina on ihmettelyä onko vauva liian pieni kun ei ulospäin näe kunnolla että olen raskaana jne. No, levollisin mielin sinne menen kuten lääkäri kehoittikin, hyvähän se on että tutkitaan. Pari kuukautta olis synnytykseen (toivottavasti), ja pitäisi varmaan alkaa miettiä vauvajuttujakin jo pikkuhiljaa..

Jep, ja oli mut haastettu kertomaan mitä on päällä, mutta sitä on nyt oikeasti luettu jo ihan liikaa pitkin blogistaniaa :o Joten jätän väliin ;D