Tiedätte varmaan, kun joku päivä on semmoinen... ei niin mukava, aamusta alkaen. En olisi millään jaksanut aamulla edes herätä. Lapset käy jotenkin ylikierroksilla tänään.... sotkua, tappelua ja äiti ei nyt jaksais...
Onneksi oli vajaita pulloja. Ja kun olin saanut kaikille sapuskan eteen, eka satsi oli jo rinnuksilla. Mitä sitä enää ruokalappua kaivamaan.
DSCN2023.jpg

DSCN2028.jpg
Today is...not so nice. Kids with too much energy. Luckily I know, that when I look sleeping kids in the evening, I forget all this.

Tiistaina saapui Katelta paketti, pientä vaihtoa taas. Paljon ihanaa alpakkaa, nam!! Katelle lähetin Taj Mahalia ja paria väriä Polkkaa.
DSCN2030.jpg
Two days ago arrived some alpaca from Kate. Thanks :)
Yesterday, girls were with their grandmother and I spent time with my stash. It is not the smallest one ;) Now I have (again) so many ideas to knit. I need more time. Maybe the coverment can support some kind of holiday for knitting? Please....??

Eilen, tytöt olivat mummilla ja minä vietin aikaa lankavarastoni parissa. Jotain ylimääräistäkin löytyi, ovat tuolla Kirpparilla. Tajuttomasti uusia ideoita, eikö töistä voisi hakea neulontalomaa??? Joku harrastevapaa tms? Kukahan sitä tukisi... Anyone?

No, koitan nyt selviytyä tästä päivästä, sitten onkin kolme työpäivää edessä. Onneksi, tiedän että illalla kun katson nukkuvia pikkuisia, unohtuu kaikki päivän harmit. On ne niin suloisia. Silloin nukkuessaan.

Euromarketissa on muuten 7-veikat alle 3e sunnuntaihin asti, ja ensi kuun tarjouksena näytti olevan Rose Mohair 1,95 bonuskortilla. Tämän päivän postin ehdin selata, alkuviikon en ole avannutkaan vielä :)