Isomman taaperon muumi-yöpaita on mystisesti kadonnut. Koska molemmilla on pitkiä yöpaitoja vain yksi kappale, piti sitten tehdä uudet. En mä mitään kaavoja jaksanut etsiä, t-paidan kaavaa ja pienen taaperon yöpaitaa apuna käyttäen leikattiin kankaat, saumurilla surauteltiin ja tadaa; uudet yökkärit on valmiit. Nämä eivät todellakaan ole mitään huolellisesti tehtyjä, mutta näin mallikappaleina kelpaavat.. ompelukone saa jatkaa pölyttymistään, näissäkin huolittelin vain reunat saumurilla, silleen venyttäen että ovat tyttömäiset ;) (en nyt muista mikä ihme sen sauman nimi on, ei kai sillä niin väliäkään). Kaula-aukoista tuli liian reilut, ja ehkäpä hihansuut olisivat paremmat resoreilla. No, mutta kelpaa toistaiseksi, virheistähän sitä oppii.

HPIM2086.jpg  HPIM2073.jpg

Paidat parin käyttökerran jälkeen :o ja kuva likoista ja uudesta serkusta...

Joskus ompelin noille isommille vaatteita kamalasti, mutta jotenkin nykyään en jaksa keskittyä mihinkään pikkujuttuihin, jaksan tehdä jos saumurin käyttö riittää. Joo, ehkä jotain voi ompelukoneellakin ommella, mutta kovin ihmeellisiin suorituksiin ei täällä päästä tällä hetkellä. (ehkä sitten kun mulla on oma piilopaikka alakerrassa...)

                  HPIM2075.jpg

Tämä on ollut pingottumassa jo muutaman päivän...
HPIM2092.jpg
Eilen pääsin kuin pääsinkin Korian tapaamiseen, ja hyvä olikin että jaksoin lähteä. Piristi seura kummasti ;) Takana oli kuitenkin erittäin huonosti nukuttu yö ja 8 tuntia töitä. No, olen sitä mieltä että jos mulla on näitä omia juttuja tasan kaksi iltaa kuukaudessa, niin sinne pitää yrittää mennä... Muuten aika kuluu aika täysillä töissä ja pikkuisten kanssa.
Kiitos vain seurasta (vieraileville tähdillekin), ja erityiskiitos Ziinalle! Nyt osaan haarukkavirkkauksen alkeet.