Eilinen päivä alkoi vähän nihkeästi, aamuvuoro huonosti nukutun yön jälkeen jne. Iltapäivä pelasti kuitenkin kaiken, saimme ihania vieraita pariksi tunniksi. Tarja perheineen poikkesi kotimatkalla, ja mukana tuli aivan ihania tuliaisia. Tulin juuri töistä enkä nyt löytänyt pikaetsinnällä kaikkia lasten lahjoja, joten niistä lisää myöhemmin. Minua lahjottiin upealla huivilla ja villasukilla (Tarja on varmaan ajatusten lukija, juuri edellisenä päivänä mietin että pitää varmaan lahjoa hänet neulomaan mulle lisää sukkia :)

Siis aivan mahtavaa, kiitos Tarja!! Mulla ei nyt ollut Tarjalle mitään mukavaa, mutta löytyihän sitten vähän viron villaa vietäväksi. Ja sain muutaman idean millä hänet joskus yllätän :) Oli oikein mukava nähdä, ollaanhan me Tarjan kanssa hetki nähty messuilla ja kerran vietetty päivä Tallinnassakin. Ihanaa että näin blogimaailman kautta voi löytää ystäviä, jotka ovat paljon muutakin kuin nettiystäviä. Itselläni on muutama blogituttu, jotka olen livenäkin tavannut ja ajoittain mietin mitä heille kuuluu -varsinkin jos blogissa on ollut hiljaisempaa. Terkkuja vaan ainakin Riikalle ja Susannalle!!

Tarja visited here with her family, and she gave so lovely gifts to us. Some Hello Kitty-things to girls and a car for Mirko. This shawl and socks are to me :)

Kyh-projekteistä ehkä huomenna,jos vaan ehdin. Nyt hetkeksi neulomaan ja sitten unten maille.