76245.jpg

Tämä valmistui hmmh, olikohan tiistaina. Flower Basket Shawl, malli oli netissä joskus (ei enää). Nallea kului 230g ja tehty 4,5 puikolla. Huono kuva, mutta virta oli ihan finaalissa ja huomasin sen vasta pihalla... Kuvio ei oikein erotu, mutta kyllä se oikeasti näkyy ihan selvästi. En vain pystynyt tarkentamaan kunnolla. Ainiin, tein yhden piponkin valmiiksi, siitä kuva myöhemmin.

76247.jpg

Nämä takithan valmistuivat joskus helmikuussa. Aika vaikea saada kahta samaan kuvaan, vaikka toinen ei edes pääse liikkumaan...

                                     76248.jpg

Olin 2000. kävijä Ixun blogissa, tässä lahja. Iso kiitos! Nyt se on sitten pakko aloittaa värjäyskokeilut ;)

 

                 76246.jpg

Tämä löytyi siivotessani vinttiä. Oletan että ihan äidin itse tekemä. Siis oman äitini. Muistelisin että tämä on ollut veljeni päällä jossain vanhassa valokuvassa, tässä olisi siis Vilholle kiva (30 vuotta vanha) takki. Ihan muotivärissäkin. Muistapas Jari pyytää kun käytte seuraavan kerran!

Anu, jonka olen tuntenut jo lapsesta asti, oli kyläilemässä tänään lasten kanssa. Oli mukavaa taas kun sai jutella aikuisen kanssa ;) Katiijakin kävi tiistaina. Mun sosiaalielämähän on vilkastunut kummasti ;)

Muistattehan että torstaina 18.5 on neulontatapaaminen Lahdessa, lankakauppa Heinissä! Ja kyytiin mahtuu vielä, jos maanantaina on Korialle lähteviä!