Kiitos Katiijalle ja Ziinalle lanka-avusta, kaarrokeneule valmistui viime yönä. Janni sen haluaisi, ja kas kummaa, paita sopiikin molemmille vaikka pituuseroa on jotain 30cm...
HPIM0942b.jpg  HPIM0930b.jpg
Malli: Novitan kevät-extra 2006
Lanka: Jättiraita + yksiväriset veikat 412g

Tässähän kävi nyt niin, että en halunnut kaarrokkeeseen kapeita raitoja, joten yksiväriset seiskaveikat käyttöön... No ei sitten oikeasti mikään yllätys, että ne värit ei olekaan samat kuin jättiraidassa, vaan paljon kirkkaammat. Mutta se ei oikeastaan haittaa mua yhtään, paita on tosi kiva. Tosin nyt se odottelee huuhteluainekäsittelyä, kutittaa aika inhottavasti. Pohdin jo toisen samanlaisen paidan tekoa, jostain vähemmän kutittavasta ja ehkä ohuemmasta langasta. Paita on tehty siis ohjetta soveltaen (idea Hililtä ja Katiijalta), koko paita on 3o 2n resoria, keskelle on ohjeen mukaan leveämmät raidat. Kaarroke on tehty ihan oman pään mukaan, kun eihän niitä kavennuksia saanut ohjeen mukaan tehtyä. Puseroa ei muuten voi käyttää silloin kun maha on oikein turvonnut ;)
HPIM0926.jpg  HPIM0923b.jpg
Oikeanpuolimmainen kuva piti laittaa ihan siksi, että näette kuinkaa valtava auringonkukka meillä asustelee :D Kun mulla on pituutta reilut 180cm, taitaa kukka olla parimetrinen.
HPIM0936.jpg
Eilen oltiin Korialla neuletapaamisessa. Osanottajia oli 8 (+ muutama pikkumies), ja pari tuntia meni kuin siivillä ;) Kotiin tultiin lähempänä puoli yhdeksää, hiukan jännitti mitä tulee olemaan vastassa... mies kun jäi kotiin yhdeksän lapsen kanssa. Kuusihan niitä meillä on muutenkin, mutta Katiijan ja Sarinkin muksut jäivät siis meille :D Ilmeisesti kaikki oli mennyt ihan hyvin, lapset viihtyivät eikä hoitajakaan ollut kireällä päällä *reps* Tälläisiä lapset olivat askarrelleet:
HPIM0916b.jpg
P.S. Päivitin myös hiukan toivelistaani, joka löytyy tuolta sivuista. Tosin olen kiitollinen ihan kaikesta mitä SNY minulle keksiikin lähettää :)