Työt ja pikkuriiviöt vie kummasti kaiken ajan ja energian. Uusia töitä en ole jaksanut edes miettiä, tuntuu että keskittymiskyky on kadonnut. Jatkuva väsymyskin on iskenyt, enkä tiedä kuinka jaksan vielä kaksi kuukautta töissä.. Odottelen myös erästä inspiraation lähdettä saapuvaksi toiselta puolelta maailmaa, on matkalla jo kuulemma!

No tänä aamuna värjäilin, sekä hiuksia että lankoja. Lanka on alunperin luonnonvihreää (??) Kamenaa, uitettu ja mikrotettu sinisessä Kool Aidissa. Kuvassa näyttää ehkä liian sinisävyiseltä...
791800.jpg   791803.jpg
After work I'm too tired to do anything.. all my time go with girls or sleeping, so I haven't got time to start anything new knitting projects. Today morning I spend my time with colors, as you can see. New red color in hair, I like ;)The yarn was green Kamena (100% wool), now dyed with blue Kool Aid. It looks like little bit too blue in the picture... This one is for Mystery Stole, I think!!
While I was dyeing hair and yarn, girls spent their time in the kitchen;)

Ja pienten kanssa tuollainen värien kanssa läträily on tietysti haastavaa, mutta neidit viihtyivät hyvin säilykehyllyllä ;)
791837.jpg
Juups. Vaikka mulla ei ole jaksamisia uusiin projekteihin, enhän mä neulomatta ole... Uusimmasta Novitasta tuo Woolille tehty neule, lankana ruskea Tennessee. Deadline joulukuun tienoilla olevat ristiäiset, joten tällä ei siis ole kamala kiire. Sopivan aivoton työ kuitenkin tähän hetkeen..
791843.jpg
While I'm waiting for inspiration and time for new knitting projects, I've been knitting this... deadline is (maybe) in december.

Ja jos jotakuta mun lukijaa ärsyttää että sotken englantia tuonne väliin, niin huomauttaisin että mun mielestä on kohteliasta kirjoittaa edes osin englanniksi, koska kuulun niin moneen kansainväliseen juttuun mukaan.  Olkoon sitten pröystäilevää tai mitä tahansa, mutta eipä niitä ole pakko lukea jos ei halua ;) Ehkä mietin kuitenkin jossain vaiheessa miten sijoitan tekstit järkevämmin, mutta nyt ei siihenkään ajatus riitä...