Aika kauan näihinkin meni, mutta valmistuivat viimein perjantaina. Lumimyrskyssä kävin kuvaamassa, vielä kun valoa vähän riitti.
DSCN5897.jpg
Malli: Haavisto n:o 54, Jalasjärvi, löytyvät myös viime vuoden Novitasta.
Lanka: ruskea Jussi ja vihreä sekä harmaa 7-veljestä, yht 112g.
Puikot: 3,5mm
Koko: Mies (?) 54s
Muuta: lahjalaatikossa ei ollut oikein miehelle sopivia lapasia, ja päädyin näihin.

I finished those mittens on friday, finally. I though I start new mittens and already printed new pattern, but then I remembered that maybe I have something unfinished.... eh, I though maybe two mittens, but no!!! Four mittens are waiting for a pair ;)

Tulostin jo uuden ohjeen, kunnes aloin miettiä että olihan mulla parit lapaset kesken. Muutaman minuutin kaivamisella löysin NELJÄ (jep jep) paritonta lapasta, onkohan näitä lisääkin....
DSCN5885.jpg
Vasemmalla joku Haavisto (Jussi ja 7-veikka) ja oikealla Fisherman's friend (Nallea).
DSCN5890.jpg
Vasemmalla Haavistosta Jalasjärvi 28 (Nallea) ja oikealla NHM #7 (Rauma Finullgarn). Että onhan sitä näissä.

Messumatkalla aloitin uuden Februaryn, jota on hyvä tehdä jos ei ehdi keskittyä kunnolla. Lankana Novitan Butterfly.
DSCN5895.jpg
A week ago I started new February Lady Sweater. I need to work only few hours next week, so hopefully I have something to blog too :)

Aloitinpa eilen koiralle pukuakin, lankana Jussi ja malli Dropsilta. Tämä on ihan resorineuletta, katsotaan miten se sopii koiralle ja  sitten tehdään toinen jos on tarvetta. Eipä siinä makkarankuoressa ole mitään kuvaamista vielä ;)

Ulkona tuulee ja tuiskuttaa, onpa ihana kun saa ensi viikon olla kotona (lukuunottamatta paria lyhyttä lankahommaa, mutta eihän lankojen parissa työskentelyä voi sano työksi, eihän??).