Jos poika on jo 2kk, oliskohan äidin aika neuloa jo jotain hänelle.... ja toisekseen tarvitsen matkakäsityön, jota tehdä Tallinnan laivalla. Muut työt on siinä vaiheessa ettei niitä viitsi kuljetella mukana (onhan noita tekosyitä kuultu ennenkin....) Idea Ravelrystä, ohje Revontulesta temmattu. Oikealla sitten se lapanen, jota aloitin valko-sinivihreä kirjavana jo sunnuntaina.... on vähän muutanut väriä.
2194507473_1fb1be8dc8_m.jpg2195296074_721b6731ec_m.jpg
Well, Mirko is 2 months old, so maybe it is time to knit something for him at least. Spiderman-blanket (or what ever...), idea found in Ravelry. I'm using Revontuli-shawl's pattern. I started it, because I need something easy to take with me to Tallinn. Another WIP is a mitten from finnish book "Sata kansanomaista kuviokudinmallia".

You make my day-tunnustuksia on tullut lisää, kiitos teille kaikille ;) Edelleen haluan antaa sen tunnustuksen tasapuolisesti kaikille blogeille, mikä mahtava yhteisö tämä onkaan!! (ja mä olen tosi huono kommentoimaan nykyään, kun ei millään jaksa kirjoittaa yhdellä kädellä. Surffailen lähinnä silloin kun vauva syö, muut ajat puuhailen muuta. Readerissa voi onneksi jättää merkin blogeihin, jos haluaa vaikka myöhemmin vierailla jossain tietyssä postauksessa. Mutta aika on kortilla, kuten moni tietää ;)